Συμμετοχή στην έκθεση Βιβλίου 2015 .

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση Βιβλίου 2015 στο Ναύπλιο, όπου και φέτος για 10η συνεχή χρονιά ,μετείχε και ο Σύλλογος μας.
Στο περίπτερο μας, πωλούνταν αντικείμενα που κατασκεύασαν τα νεαρά αμεα του συλλόγου, στο πρόγραμμα εργοθεραπείας που παρακολούθησαν, τη χρονιά που πέρασε καθώς επίσης γλυκά, λικέρ και μαρμελάδες, που ετοίμασαν με πολλή αγάπη οι μητέρες των παιδιών του συλλόγου, με τη βοήθεια των εθελοντών. Επίσης κάποιοι συμπολίτες μας, μας προσέφεραν δικά τους αντικείμενα- προϊόντα , στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό, την προσπάθεια μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών καθώς επίσης και το Δήμο Ναυπλίου, που μας παραχώρησαν και φέτος δωρεάν το περίπτερο στο οποίο εκθέσαμε τα έργα των παιδιών μας και της εθελοντικής ομάδας μας.
Επίσης ευχαριστούμε τους εθελοντές και τα μέλη του Συλλόγου μας, για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη παρουσία μας , στην έκθεση.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά και τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο μας , προτίμησαν τα προϊόντα και τα έργα μας, ενισχύοντας έτσι οικονομικά το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηριες Ν Αργολίδας.
Η σταθερή στήριξη όλων σας ενισχύει την πίστη μας για να συνεχίσουμε το έργο μας. DSC_5735 DSC_5734 DSC_5727 DSC_5726 DSC_5707 DSC_5702

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.