Εκδήλωση για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους στο ΦΟΥΓΑΡΟ .

Την Πέμπτη 04 Ιουνίου 2015 ,πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον χώρο του ΦΟΥΓΆΡΟΥ για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2014-2015 .
Τα νεαρά μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της ΕΣΑμεΑ (ΠΔΜ ατόμων με βαριές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξάρτησης) , που περιελάμβανε μουσικό , λογοθεραπευτικό και εργοθεραπευτικό τμήμα με τους εξής εκπαιδευτές :
Κουτρούλη Ράνια ,μουσικός
Μακρής Γιώργος , λογοθεραπευτής
Μπινιάρη Ελένη , εκπαιδέυτρια ειδικής αγωγής
Πίκη Βαρβάρα ,κοινωνική λειτουργός
DSC_0479 DSC_0525 DSC_0544 DSC_0602Στο τέλος τα μέλη μας συμμετείχαν στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού  , παιχνίδι που χαροποίησε ιδιαιτέρως όλα τα παιδιά μας !!!Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες (κόκκινη ,μπλε ,πράσινη) κα απο αυτές κέρδισε η πράσινη ομάδα.
DSC_0595 DSC_0592 DSC_0589 DSC_0586 DSC_0573 DSC_0596Αρκετοί ήταν οι φίλοι που  παρευρέθηκαν στην εκδήλωση , εντυπωσιάστηκαν με τις  παρουσίες των μελών του συλλόγου ,γεύτηκαν τα εδέσματα που ετοίμασαν οι μητέρες καθώς και οι εθελόντριες του συλλόγου μας .
Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα που απόλαυσαν όλοι .Η εκδήλωση έληξε και τα μέλη μας  έδωσαν ρανεβού για τον Σεπτέμβριο,για ένα νέο διημιουργικό εκπαιδευτικό έτος .

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.