ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!

Αγαπητοί μας φίλοι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περίπου στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ, της περιόδου 2024 – 2025 μέσω ΕΣΠΑ.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής θα μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ, www.eetaa.gr .
Βασική προϋπόθεση είναι να έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση του ατόμου που θα υποβάλλει την αίτηση, οπότε φροντίστε έγκαιρα για την υποβολή της.
Η αίτηση θα υποβάλλεται από το νόμιμο εκπρόσωπο του παιδιού ή ατόμου με αναπηρία που δύνανται να ωφεληθούν της δράσης, που είναι:
– Γονέας παιδιού βρεφικής, προσχολικής, σχολικής ηλικίας, εφήβου και ατόμου με αναπηρία
– Άτομο, το οποίο έχει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια του παιδιού ή και άτομο που βρίσκεται σε χηρεία.
– Άτομο, το οποίο έχει οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης ή ασκεί επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση ή είναι ανάδοχος γονέας με ενεργή αναδοχή στο Εθνικό Μητρώο Εγκεκριμένων Αναδοχών.
Παρακαλούμε τους γονείς, συμπαραστάτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ-ΑμεΑ μας Αριάδνη I&II , να επικοινωνήσουν μαζί μας ή να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις μας, για περισσότερες πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Η Τελική εγγραφή προϋποθέτει:
α) Αίτηση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος από τον Γονέα
β) Σύνταξη και Κατάθεση φακέλου στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. για Voucher
γ) Έγκριση από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
δ) Τελική Εγγραφή στα ΚΔΑΠ – ΑμεΑ του φορέα μας.

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση μόνοι σας ή μέσω του λογιστή σας.
Ωστόσο, εάν επιθυμείτε μπορούμε και εμείς να σας βοηθήσουμε στην υποβολή της αίτησης. Τηλεφωνήστε μας, ώστε να κλείσουμε ραντεβού στο τηλ: 2751025638.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι εντελώς Δωρεάν μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «Προώθηση και Υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης Περίοδος 2024-2025» .

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ I & II
ΠΥΡΓΕΛΑ ΑΡΓΟΥΣ, Τ.Κ. 21200
Τηλ.: (27510) 25638
e-mail: info@ameaargolidas.gr,
kdapariadni@ameaargolidas.gr