Ευχαριστήριο Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν.Αργολίδας

Της Άγιες μέρες του Πάσχα γίναμε αποδέκτες για άλλη μια φορά της αγάπης του κόσμου.

Θέλω να αναφερθώ σε μερικούς από αυτούς όπως:

Τους αδερφούς Κουταβάκη επιχειρηματίες στην Αγία Τριάδα που μας προσέφεραν ένα πολύ σεβαστό ποσό. Επίσης μια χειρονομία άξια ευχαριστιών είναι αυτή που έκανε το Σωματείο Επισκευαστών αυτοκινήτων και μηχανημάτων ,με πρόεδρο τον κ. Γαβρίλο Θεόδωρο που προσέφεραν στον σύλλογο μας ένα πλυντήριο ρούχων .

Θέλω να ανατρέξω σε λίγο περασμένο χρόνο που μια ομάδα ευαισθητοποιημένων νέων που απαρτίζουν τον σύλλογο VESPA CLUB οργάνωσαν μαζί με το μουσικό συγκρότημα ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ μια υπέροχη συναυλία στο φάρο στο λιμάνι του Ναυπλίου..ΟΛΑ ήταν υπέροχα αφού είχε αρκετό κόσμο και η ηθική και οικονομική στήριξη από μέρος τους ήταν μεγάλη. Και τώρα να σταθώ στα εγκαίνια του ΚΔΑΠμεΑ ένα όνειρο που περιμέναμε να πραγματοποιηθεί 23 χρόνια κατάφερε να υλοποιηθεί με πολλούς αγώνες από τα εκάστοτε διοικητικά συμβούλια του συλλόγου αρχής γενομένης από τον αείμνηστο Κώστα Ουλή και τον κ. Παρασκεύα Γκολέμη .

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον περιφερειάρχη κ.Τατούλη ,τους αντιπεριφερειάρχες κ. Χειβιδόπουλο και κ. Αντρέα Πουλά και όσους άλλους βοήθησαν για την ένταξη μας σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του κτηρίου . Επίσης βοήθησαν πολύ οι επόμενοι αντιπεριφερειάρχες κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου , κ.Φάνης Στεφανόπουλος κ. Βασίλης Σιδέρης και όλη η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου που δούλεψαν άοκνα για την τελειοποίηση του κτηρίου .

Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους ήρθαν στην εκδήλωση των εγκαινίων μας αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν που με τηλέφωνα η e mail μας ευχήθηκαν .

Εμείς αναμένουμε αγωνιωδώς της υποσχέσεις της Περιφέρειας και των Δήμων .

Στα εγκαίνια μας προσφέρθηκαν δώρα 24 μπουκάλια κρασί προσφορά των αδερφών Μανωλάκη από τον Άγιο Βασίλη Κορινθίας με ζωγραφική στο χέρι και δική μας επιμέλεια . Επίσης προσφέρθηκαν δώρα στις κυρίες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και σε κυρίες που δουλεύουν με τα παιδιά,τα υπέροχα αυτά καλλυντικά τα προσέφερε η εταιρία KORRES .

Εκ μέρους του ΔΣ ευχαριστούμε όλους τους ανωτέρω δια την ηθική στήριξη που μας προσφέρουν.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΑ