«Το ημέρωμα της στρίγγλας» Νέο Σχολείο

Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Το ημέρωμα της στρίγγλας», από τη θεατρική ομάδα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, την Κυριακή 24 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Μέγας Αλέξανδρος, στο Άργος.

Η παράσταση ήταν εξαιρετική και το πηγαίο ταλέντο των ηθοποιών – μαθητών, μας εξέπληξε ευχάριστα για μια ακόμα φορά.

Η εκδήλωση αυτή είχε κοινωνικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν για τις δράσεις του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας καθώς επίσης και στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, για τις ανάγκες της κατασκήνωσης της, στον Φαρμακά.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο, με πολλαπλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, στηρίζει το έργο του Συλλόγου μας, υλικά και ηθικά, όλα αυτά τα χρόνια γνωριμίας μας.

Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και τη νέα σχολική χρονιά, με τη συμμετοχή του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, σε ενημερωτικό- εκπαιδευτικό πρόγραμμα των SPECIAL OLYMPICS, στα πλαίσια δημιουργίας παραρτήματος τους στο νομό μας, κατόπιν προσπαθειών του Συλλόγου μας;

Γι αυτό εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων! Είναι μεγάλη τιμή για μας η αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών μας!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.