«Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα»

Το ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας, υιοθετεί το ψήφισμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την «Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα» που επιδιώκει και αγωνίζεται για να επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική σύνδεση του νομού μας με την Κόρινθο και μέσω αυτής με την Αθήνα, ξαναβάζοντας την Αργολίδα στο σιδηροδρομικό χάρτη της χώρας.

Επιπρόσθετα με όλα τα άλλα ευεργετήματα  , τονίζεται από την πλευρά μας, η αναγκαιότητα επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής, αφού θα εξυπηρετήσει και θα διευκολύνει τα άτομα με  κινητικά προβλήματα του νομού μας και όχι μόνο.

Το τραίνο θεωρείται ως το πιο φιλικό, άνετο και εξυπηρετικό μέσο μετακίνησης για τα άτομα με αναπηρία, εξαιτίας της εύκολης πρόσβασης του αναπηρικού αμαξιδίου, σε αυτό.

Κατά συνέπεια θα επιτραπεί σε μεγαλύτερο αριθμό αμεα να μετακινούνται προς άλλους νομούς, αλλά και αμεα άλλων νομών , να επισκέπτονται την Αργολίδα!!!

Ευελπιστούμε η όλη προσπάθεια να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.