Ετήσια Κοπή της Πίτας 2017 στο νέο μας σπίτι .

Τελικά τα 200 τετραγωνικά μας, αποδείχτηκαν πολύ λίγα για να χωρέσουν την αγάπη σας!! Σας ευχαριστούμε όλους  που παραβρεθήκατε, σ’αυτή την πρώτη μας εκδήλωση για το 2017, στο δικό μας  χώρο. Εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας αλλά και σε σας που ενημερωθήκατε από φίλους και από το διαδίκτυο! Άλλωστε όλες οι εκδηλώσεις μας, είναι ανοιχτές για τους φίλους!!!!!Και οι φίλοι μας , πάντα βρίσκουν τον τρόπο!!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι:  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ κος Ανδριανός Ιωάννης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Σιδέρης Βασίλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κος Κωστούρος Δημήτρης, καθώς και η κα Ράλλη Μαρία από το Δήμο Ναυπλιέων, ενώ το Δήμο Άργους εκπροσώπησαν ο κος Γκαβούνος Νίκος, η κα Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, ο κος Δελής και ο κος Τζαβέλλας.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, την εκδήλωση μας, εκπρόσωποι συλλόγων που μας συνδέει φιλία και συνεργασία ετών: ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», Λύκειο Ελληνίδων Άργους, Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας «ΑΘΗΝΑ».

Την εκδήλωση μας , έκαναν ακόμα πιο όμορφη, με την προσφορά τους οι εξής:

Ο κος Λαφατζής Θεόδωρος (Trendy & Scuola),

  ο κος Καραμούτζος Παναγιώτης (Κtima Vasileiou και Placebo),

οι οποίοι ετοίμασαν διάφορες νοστιμιές και μας τις προσέφεραν,  εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο, τον μπουφέ που είχαν επιμεληθεί οι μητέρες αλλά και οι φίλες του Συλλόγου.

Ο κος Δούρος Δημήτρης μας προσέφερε 50 κιλά κρασί και η κ α Καλογεροπούλου Πόπη (αρτοποιείο) τη  βασιλόπιτα.

Το μουσικό σχήμα Τρεις & Μία, βρέθηκε μαζί μας αφιλοκερδώς και  μας κράτησε συντροφιά με τη μουσική και τα όμορφα τραγούδια τους!!

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά σας!!!

Να ευχαριστήσουμε φυσικά τις εθελόντριες και φίλες μας, που βοήθησαν τόσο στην κουζίνα όσο και στον μπουφέ  και να ζητήσουμε την κατανόηση όλων όσων δεν καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε!!!