Έναρξη προγραμματος Best buddies!!

Η Tact Hellas εκπροσωπεί το εθελοντικό πρόγραμμα Best Buddies στην Ελλάδα από το 2011, ως παράρτημα του διεθνούς οργανισμού Best Buddies International. Η αποστολή των Best Buddies έχει ως στόχο την δημιουργία μιας παγκόσμιας κίνησης εθελοντών, που θα συμβάλλει στην προώθηση της φιλίας «ένας-προς-έναν» – ενός εθελοντή και ενός ατόμου με νοητική υστέρηση ή κάποιας άλλης αναπτυξιακής δυσκολίας, την υποστηριζόμενη επαγγελματική ένταξη και την ανάπτυξη ηγετικών προτύπων στα (ΑμεΑ).

bb

Ο παγκόσμιος οργανισμός υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ατόμων ΑμεΑ, δεν παρέχει μόνο την δυνατότητα δημιουργίας φιλίας μεταξύ δύο ατόμων αλλά παράλληλα εκπαιδεύει την κοινωνία για την σημαντικότητα της κοινωνικής αποδοχής, διαμορφώνοντας το μέλλον με θετικό τρόπο.

Για να επιτευχθεί ο στόχος του προγράμματος για κοινωνική αλλαγή σε τοπικό και σταδιακά σε εθνικό επίπεδο, δημιουργεί ομάδες Best Buddies και σε άλλες περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Έτσι, η Tact Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας, με σκοπό τη δημιουργία και ανάπτυξη της ομάδας «Best Buddies Ναύπλιο».

Best Buddies Ελλάδας: 2109016677 – Συντονίστρια Αγγελοπούλου Κατερίνα

Best Buddies Ναύπλιο: 6948082155 – Συντονίστρια Εμμανουέλα Κούρου

6949757514 – Συντονίστρια Πίκη Βαρβάρα

http://tacthellas.org/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/event/2016-04-26

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.