Ημερίδα στο Ναύπλιο από την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου και τον Δήμο Ναυπλιέων

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου και ο Σύλλογος ΑμεΑ Αργολίδας πραγματοποίησαν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας ΑμεΑ, Ημερίδα με θέμα: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΔΙΧΤΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» στο Ναύπλιο (Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Ναυπλιέων).
Στην ημερίδα χαιρετισμό απηύθυναν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας Ανδριανός και Μανιάτης, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Στεφανόπουλος και Σιδέρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος.
Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Δήμο Ναυπλιέων.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε:

 Καλωσόρισμα Πρόεδρου ΠΟΜΑμεΑ ΠΕΛ. κ. Νίκου Καραλή και Προέδρου ΑμεΑ Αργολίδας κας. Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου
Κεντρική ομιλία από τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη

«Πολιτικές Κοινωνικής Προστασίας για ΑμεΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εισηγήτρια: κα. Αγγελική Πουλοπούλου, Προϊσταμένη Κοινωνικής Μέριμνας, Π.Ε. Διοικ/κού-Οικον/κού

«Ανάγκη Νέων Πολιτικών για τα Άτομα με Αναπηρία»
Εισηγητής: κος Λάμπρος Δημητρογιάννης, Διοικητής Γ. Νοσοκομείου Άργους-Ναυπλίου

AMEA23 AMEA20 AMEA18 AMEA4 AMEA14 AMEA16 AMEA17 AMEA3Πηγή άρθρου : http://www.argolikeseidhseis.gr/2015/12/blog-post_721.html

Βίντεο εκδήλωσης : https://www.youtube.com/watch?v=Z3dM8qX68MA