Φιλικοί αγώνες του Διομήδη και της Ελβετικής Wacker Thun στη μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Δεμοίρου .

demiros

Φιλικοί αγώνες μεταξύ του Διομήδη και της Ελβετικής Wacker Thun θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο (7-8 Αυγούστου) στις 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, τιμώντας την μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Δεμοίρου.

Στο πλαίσο της κοινής προετοιμασίας, η οποία από χθες πραγματοποιείται μεταξύ της ομάδας μας και των Ελβετών, οι δύο συγκεκριμένοι αγώνες, πέρα από ένα δυνατό τεστ των Λύκων απέναντι στην πολύ ενισχυμένη Wacker, θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις ανάγκες του  σύλλογόυ ΑμεΑ νομου Αργολίδας.Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 7 € (ενιαίο και για τους δύο αγώνες) και στα 5 € (για κάθε έναν αγώνα μεμονωμένα).

Καλούμε όλους τους φίλους του Διομήδη, τους φιλάθλους, τους φίλους του χάντμπολ, αλλά και όλους τους Αργολιδείς, να βρεθούν στο γήπεδο αυτές τις δύο ημέρες και να δουν από κοντά τη νέα, φρέσκια ομάδα μας, να θαυμάσουν και να απολαύσουν αγώνες υψηλής ποιότητας και αγωνιστικότητας, αλλά και να ενισχύσουν κατά το δυνατόν την φιλανθρωπική προσπάθεια που κάνει ο σύλλογός μας.

Το Σάββατο, κατά το πέρας των αγώνων, θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Βαγγέλη Δεμοίρου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.